
Urządzenia i Akcesoria
Ganasz czekoladowy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
180 g
Składniki
-
100 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
80 g śmietany, min. 30% tłuszczu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
485.6 kcal /
2031.6 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
40.1 g
Węglowodany
26.7 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
23.8 g
Sód
28 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Mus czekoladowy
3 godz. 20 min
Mleczna pianka
3 godz. 10 min
Ciasto kruche słodkie
2 godz.
Masa maślana
5 min
Flan karmelowy
3 godz.
Zabajone
15 min
Placek lotaryński
45 min
Sos z octu balsamicznego i musztardy
5 min
Ganache czekoladowy
3 godz. 20 min
Sos czekoladowy
20 min
Serek na słodko
5 min
Budyń czekoladowy
10 min