Spaghettoni cacio e pepe

Spaghettoni cacio e pepe

4.2 20 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 porzioni

Składniki

  • 1 ½ cucchiaino di pepe nero in grani
  • 230 g di pecorino Romano a pezzi (3cm)
  • 960 g di acqua
  • 480 g di spaghetti grossi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 560.7 mg
Białko 22.7 g
Kalorie 1870.1 kJ / 447 kcal
Tłuszcz 11.5 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Węglowodany 61.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...