Vermicelli aglio e olio

Vermicelli aglio e olio

4.5 52 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
3 porzioni

Składniki

  • 50 g mollica di pane rafferma, a pezzi
  • 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 80 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 4 - 5 acciughe sotto sale dissalate
  • 1 pizzico di sale
  • 320 g di pasta secca tipo vermicelli

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 84.3 mg
Białko 15.4 g
Kalorie 2287.8 kJ / 546.8 kcal
Tłuszcz 24.1 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 66.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...