Velouté de carottes

Velouté de carottes

4.6 239 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • d'échalotes
    70 g
  • d'huile
    15 g
  • de carottes en tronçons
    600 g
  • d'eau
    700 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de ciboulette, séchée et ciselée
    6 brins
    4 brins de persil frais, ciselé
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    60 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 125.5 kcal / 520 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 9.3 g
Węglowodany 6.8 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Sód 521.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...