
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 20 g de beurre
- 800 g de potimarron non épluché, en morceaux
- 400 g d'eau
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 100 g de crème fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 221.5 kcal / 926.7 kJ
- Białko
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 13.5 g
- Węglowodany
- 26.3 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.3 g
- Sód
- 133.5 mg