Velouté de butternut au curry et lait de coco

Velouté de butternut au curry et lait de coco

4.7 186 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • ½ oignon
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 400 g d'eau
  • 500 g de courge butternut en morceaux (3 cm)
  • 150 g de lait de coco
  • 1 c. à café rase de curry en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 18.1 mg
Białko 3 g
Kalorie 713.3 kJ / 170.5 kcal
Tłuszcz 7.2 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 20.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...