
Urządzenia i Akcesoria
Velouté de butternut au curry et lait de coco
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
oignon½
-
cube de bouillon de légumes1
-
d'eau400 g
-
de courge butternut en morceaux (3 cm)500 g
-
de lait de coco150 g
-
de curry en poudre1 c. à café rase
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
170.5 kcal /
713.3 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
7.2 g
Węglowodany
20.7 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
18.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Recettes du quotidien III
8 Przepisów
Francja
Francja