Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons

Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons

4.4 129 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    400 g
  • de patates douces pelées et en dés
    650 g
  • de champignons de Paris frais en fines lamelles
    100 g
  • œufs à température ambiante
    4
  • de crème fraîche
    6 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de persil frais ciselés
    brins
  • de roquette
    feuilles

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 264 kcal / 1108 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...