Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de carottes entières, épluchées
- 25 g d'échalote, coupée en deux
- 5 g de persil frais
- 40 g d'huile de tournesol
- 25 g de vinaigre
- 20 g de jus de citron
- 10 g de moutarde
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 601.8 kJ / 143.8 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 317.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de champignons crus
25min
Salade carottes râpées (TM6)
10min
Gratin de pommes de terre
1 Std. 10 Min
Salade de concombre à l'aneth
10min
Œufs mimosa, salade de fenouil à la pomme
45min
Carottes râpées à la marocaine
10min
Salade de chou rouge, boulgour et œuf dur
45min
Hareng fumé, salade de choux rouge et blanc
55min
Pommes de terre nouvelles vapeur
35min
Grog au citron, miel et rhum
15min
Coleslaw au Découpe-Minute
10min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25min