Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Stock Paste (Vegan)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
800 g
Składniki
-
celery stalks trimmed, cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces250 g
-
100 g Spanish onions, cut into piecesyellow onions cut into pieces100 g
-
tomatoes cut into halves100 g
-
zucchini cut into pieces100 g
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic cloves2
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only3 - 4 sprigs
-
fresh sage leaves only (about 4-5 large leaves)1 - 2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh parsley leaves and stems, cut into pieces4 - 5 sprigs
-
coarse sea salt130 g
-
30 g waterdry white wine30 g
-
olive oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
1268.9 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
44.5 kJ /
10.6 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemonade
5 min
Versatile smooth soup
45 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Baked Salmon with Spiralized Zucchinis
30 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Banana Nice cream
5 min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34 godz. 20 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min