Trempette aux noix de cajou à l'aneth

Trempette aux noix de cajou à l'aneth

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 10 min
1 bocal

Składniki

  • de noix de cajou crues, non salées
    200 g
  • de persil italien les feuilles seulement
    10 g
  • d'aneth frais les feuilles seulement (voir Conseil)
    10 g
  • de levure alimentaire en flocons
    2 c. à soupe bombées
  • d'eau froide
    100 g
  • de jus de citron fraîchement pressé
    25 g
  • d'huile neutre (par ex. huile de pépins de raisin, tournesol)
    40 g
  • gousse d'ail
    1
  • de sel au goût
    ½ - ¾ c. à thé
  • de poivre noir moulu
    1 pincée
  • de ciboulette fraîche ciselée (2 mm), au goût
    1 - 2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 1604 kcal / 6711 kJ
Białko 48 g
Tłuszcz 135 g
Węglowodany 50 g
Błonnik 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...