Urządzenia i Akcesoria
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
Przygotowanie 1 godz. 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Beef
-
garlic cloves2
-
rump steak diced (2 cm) then frozen for 30 minutes450 g
-
sesame oil plus extra for drizzling1 Tbsp
-
dark soy sauce plus extra for drizzling1 Tbsp
-
white wine vinegar2 tsp
-
cornflour1 Tbsp
-
caster sugar2 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Sauce
-
garlic cloves2
-
caster sugar1 ½ Tbsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
sesame seeds1 Tbsp
-
Korean chilli paste (gochujang) to taste30 - 40 g
-
sesame oil1 ½ Tbsp
-
water1 Tbsp
-
white wine vinegar½ Tbsp
Vegetables and Assembly
-
water1000 g
-
white long grain rice350 g
-
carrots cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)200 g
-
courgettes cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)200 g
-
fresh shiitake mushrooms100 g
-
fresh beansprouts150 g
-
vegetable oil for frying
-
sesame oil for drizzling
-
dark soy sauce for drizzling
-
medium eggs4
-
kimchi (opcjonalnie) for serving4 Tbsp
-
nori seaweed cut in thin strips2 sheets
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
3258 kJ /
775 kcal
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
92 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 Std. 40 Min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 Min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 Std. 20 Min
Char Siu Marinade
10 Min
Shrimp Yakisoba
35 Min
Fish Tacos
45 Min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1 Std. 15 Min
Beef Teriyaki with Rice
1 Std. 50 Min
Thai Burger
35 Min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min