
Urządzenia i Akcesoria
Beef Satay with Rainbow Noodles
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
red cabbage thickest part of the core removed and cut in wedges that fit in feeder100 g
-
red pepper cut in wedges100 g
-
red onions halved vertically100 g
-
carrot100 g
-
courgette unpeeled, ends removed100 g
-
garlic cloves3
-
water plus extra for soaking skewers1260 g
-
smooth peanut butter120 g
-
soy sauce80 g
-
honey3 Tbsp
-
toasted sesame oil20 g
-
rice vinegar40 g
-
ground ginger1 ½ tsp
-
lime juice, freshly squeezed40 g
-
tamarind paste40 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
fresh lemon grass cut in pieces1
-
shallots halved80 g
-
ground turmeric2 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
vegetable oil plus 1 Tbsp20 g
-
ground black pepper1 tsp
-
fine sea salt to taste2 - 2 ½ tsp
-
rump steak cut in strips (1-2 cm x 5-7 cm)600 g
-
Chinese egg noodles, dried220 g
-
fresh coriander leaves to taste, roughly chopped1 - 2 Tbsp
-
toasted sesame seeds to taste1 - 2 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2593 mg
Białko
52 g
Kalorie
3728 kJ /
891 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
86 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Curly Fries with Garlic Sauce
45 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Vegetable and Kidney Bean Tacos
30 min
Lasagne-style Courgette Bake
2 godz. 15 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Bern-style Rösti
40 min
Butter Board with Spinach Pesto
15 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz.
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2 godz. 5 min
Mediterranean pastries
1 godz.
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Brak ocen