Urządzenia i Akcesoria
Beef Satay with Rainbow Noodles
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
red cabbage thickest part of the core removed and cut in wedges that fit in feeder100 g
-
red pepper cut in wedges100 g
-
red onions halved vertically100 g
-
carrot100 g
-
courgette unpeeled, ends removed100 g
-
garlic cloves3
-
water plus extra for soaking skewers1260 g
-
smooth peanut butter120 g
-
soy sauce80 g
-
honey3 Tbsp
-
toasted sesame oil20 g
-
rice vinegar40 g
-
ground ginger1 ½ tsp
-
lime juice, freshly squeezed40 g
-
tamarind paste40 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
fresh lemon grass cut in pieces1
-
shallots halved80 g
-
ground turmeric2 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
vegetable oil plus 1 Tbsp20 g
-
ground black pepper1 tsp
-
fine sea salt to taste2 - 2 ½ tsp
-
rump steak cut in strips (1-2 cm x 5-7 cm)600 g
-
Chinese egg noodles, dried220 g
-
fresh coriander leaves to taste, roughly chopped1 - 2 Tbsp
-
toasted sesame seeds to taste1 - 2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2593 mg
Białko
52 g
Kalorie
3728 kJ /
891 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
86 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Suya Beef Skewers
45 min
Anchovy Breadcrumbs
5 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Southern-style chicken
40 min
Buffalo chicken wings
45 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Dairy-free Stained-glass Orange Biscuits
2 godz. 10 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min