Urządzenia i Akcesoria
Lamb Roll with Freekeh Pilaf
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
Lamb Roll
-
garlic cloves4
-
onions quartered120 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
lamb mince low-fat (5-10%), broken in pieces (see tip)500 g
-
tomato purée50 g
-
½ tsp dried chilli flakesUrfa chilli flakes (see tip)2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
puff pastry, ready-made (see tip)500 g
-
medium egg beaten1
-
nigella seeds1 Tbsp
Freekeh Pilaf
-
cumin seeds2 Tbsp
-
olive oil15 g
-
onions quartered140 g
-
tomato purée30 g
-
freekeh (uncooked)400 g
-
unsalted butter diced50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
water600 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Greek yoghurt150 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.5 g
Kalorie
2125 kJ /
510 kcal
Tłuszcz
31.4 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45 min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5 godz. 15 min
Peanut and Soba Noodle Slaw
20 min
Pea Quiche
1 godz.
Petit Gateaux of Nuts and Chocolate
25 min
Apple Flapjack Crumble with Cinnamon Ice Cream
9 godz.
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1 godz.
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 godz. 55 min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 godz. 10 min
Mexican Meatballs with Black Beans
1 godz. 5 min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.