Urządzenia i Akcesoria
Lamb Roll with Freekeh Pilaf
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
Lamb Roll
-
garlic cloves4
-
onions quartered120 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
lamb mince low-fat (5-10%), broken in pieces (see tip)500 g
-
tomato purée50 g
-
½ tsp dried chilli flakesUrfa chilli flakes (see tip)2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
puff pastry, ready-made (see tip)500 g
-
medium egg beaten1
-
nigella seeds1 Tbsp
Freekeh Pilaf
-
cumin seeds2 Tbsp
-
olive oil15 g
-
onions quartered140 g
-
tomato purée30 g
-
freekeh (uncooked)400 g
-
unsalted butter diced50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
water600 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Greek yoghurt150 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.5 g
Kalorie
2125 kJ /
510 kcal
Tłuszcz
31.4 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Koftas
1h 30min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40min
Lamb and Leek Pie
2h
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2h 15min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55min
Stuffed Picnic Loaf
4h 50min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yoghurt
40min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Tarte Bourguignonne
1h 30min
One-pot Moussaka
30min