Urządzenia i Akcesoria
Lamb Roll with Freekeh Pilaf
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
Lamb Roll
-
garlic cloves4
-
onions quartered120 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
lamb mince low-fat (5-10%), broken in pieces (see tip)500 g
-
tomato purée50 g
-
½ tsp dried chilli flakesUrfa chilli flakes (see tip)2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
puff pastry, ready-made (see tip)500 g
-
medium egg beaten1
-
nigella seeds1 Tbsp
Freekeh Pilaf
-
cumin seeds2 Tbsp
-
olive oil15 g
-
onions quartered140 g
-
tomato purée30 g
-
freekeh (uncooked)400 g
-
unsalted butter diced50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
water600 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Greek yoghurt150 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.5 g
Kalorie
2125 kJ /
510 kcal
Tłuszcz
31.4 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thermomix® Ramekin Dumplings with Parmesan Tomato Filling
1 godz.
Chicken Provencale
1 godz.
Root Vegetable Röstis (TM5)
50 min
Balsamic Spelt Salad
20 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1 godz. 5 min
Coronation Chicken
30 min
Lemon Delicious
50 min
Peanut and Soba Noodle Slaw
20 min
Warm satay chicken salad
55 min
Curried Coleslaw
10 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min