
Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
peanuts, roasted, salted100 g
-
garlic cloves2
-
water540 g
-
fish sauce40 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
caster sugar40 g
-
chicken breasts cut in pieces (5 cm)400 g
-
white cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)200 g
-
red cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)100 g
-
red onion halved vertically50 g
-
carrots100 g
-
fresh mint leaves16
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fresh coriander leaves2 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
893.4 mg
Białko
29.6 g
Kalorie
1675.4 kJ /
400.5 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
24.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55 min
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Courgetti Carbonara
40 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min