Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
peanuts, roasted, salted100 g
-
garlic cloves2
-
water540 g
-
fish sauce40 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
caster sugar40 g
-
chicken breasts cut in pieces (5 cm)400 g
-
white cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)200 g
-
red cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)100 g
-
red onion halved vertically50 g
-
carrots100 g
-
fresh mint leaves16
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fresh coriander leaves2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
893.4 mg
Białko
29.6 g
Kalorie
1675.4 kJ /
400.5 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
24.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Raw Asian Salad
10 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 min
Asian Chopped Salad
20 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Smoky Couscous Salad
20 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min