
Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
peanuts, roasted, salted100 g
-
garlic cloves2
-
water540 g
-
fish sauce40 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
caster sugar40 g
-
chicken breasts cut in pieces (5 cm)400 g
-
white cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)200 g
-
red cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)100 g
-
red onion halved vertically50 g
-
carrots100 g
-
fresh mint leaves16
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fresh coriander leaves2 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
400.5 kcal /
1675.4 kJ
Białko
29.6 g
Tłuszcz
21.8 g
Węglowodany
24.9 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Sód
893.4 mg