Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
peanuts, roasted, salted100 g
-
garlic cloves2
-
water540 g
-
fish sauce40 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
caster sugar40 g
-
chicken breasts cut in pieces (5 cm)400 g
-
white cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)200 g
-
red cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)100 g
-
red onion halved vertically50 g
-
carrots100 g
-
fresh mint leaves16
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fresh coriander leaves2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
893.4 mg
Białko
29.6 g
Kalorie
1675.4 kJ /
400.5 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
24.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Goddess Avocado Cucumber Salad
20 min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8 godz.
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Broccoli and Apple Salad
5 min