Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
TM6

Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)

5.0 (8 ocen)

Składniki

  • 100 g peanuts, roasted, salted
  • 2 garlic cloves
  • 540 g water
  • 40 g fish sauce
  • 30 g freshly squeezed lime juice
  • 40 g caster sugar
  • 400 g chicken breasts, cut in pieces (5 cm)
  • 200 g white cabbage, cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)
  • 100 g red cabbage, cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)
  • 50 g red onion, halved vertically
  • 100 g carrots
  • 16 fresh mint leaves
  • 1 fresh chilli, thinly sliced
  • 2 Tbsp fresh coriander leaves

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1675.4 kJ / 400.5 kcal
Białko
29.6 g
Węglowodany
24.9 g
Tłuszcz
21.8 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Błonnik
5.1 g
Sód
893.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy