Urządzenia i Akcesoria
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
courgettes ends removed500 g
-
potatoes trimmed if necessary to fit in feeder500 g
-
Parmesan cheese trimmed if necessary to fit in feeder100 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
garlic clove3
-
coarse rye bread torn in pieces80 g
-
onions quartered150 g
-
tomato passata500 g
-
water170 g
-
caster sugar1 tsp
-
red pepper flakes to taste¼ - ½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
fresh basil leaves torn in pieces10 g
-
mozzarella (1 ball), torn in small pieces125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
963 mg
Białko
16 g
Kalorie
1580 kJ /
378 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Courgette and Potato Parmigiana
1 godz. 15 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Mexican Quinoa Salad
30 min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20 min