Urządzenia i Akcesoria
Ramen Noodle Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
2 portions
Składniki
-
water14 oz
-
large eggs organic, pasture-raised2
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled and sliced½ in.
-
red onions quartered1 ½ oz
-
avocado oil1 tbsp
-
fresh shiitake mushrooms sliced2 oz
-
beef broth low sodium26 oz
-
white miso paste1 oz
-
toasted sesame oil⅓ tsp
-
tamari sauce low sodium½ oz
-
¼ - ½ tsp Sriracha, to tastesambal oelek to taste¼ - ½ tsp
-
shirataki noodles e.g. Pasta Zero by Nasoya, drained (see Tip)6 ½ oz
-
mixed fresh herbs to serve
-
fresh chilies sliced to serve
-
salt to taste
-
freshly ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1780.2 mg
Białko
20.2 g
Kalorie
1162.7 kJ /
277.9 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tofu Ramen Bowl
55 min
Chicken Pad Thai
45 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 min
Longevity Noodles
40 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Fish Tacos
45 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Chicken Noodle Bowl
35 min
Tuna Tartare
40 min