Urządzenia i Akcesoria
Chicken Noodle Bowl
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
chicken stock48 oz
-
red miso (or akamiso)3 oz
-
fresh ginger in 4 pieces2 in.
-
kombu2 in.
-
chicken breast, skinless, boneless sliced (½ in)12 oz
-
ponzu sauce1 oz
-
sesame oil½ tsp
-
udon noodles6 ½ oz
-
bok choy in pieces (½ in.)8 oz
-
sweet corn kernels8 oz
-
cucumber diced6 oz
-
fresh jalapeño chili sliced1
-
mint leaves to garnish16
-
lime cut into wedges2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
1711 kJ /
409 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Pad Thai
45 min
Korean Beef Bowl
1 godz.
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Egg Drop Soup
45 min
Braised Pork and Eggs with Rice
40 min
Asian Stir Fry with Noodles
1 godz. 5 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Mushroom Stir-Fry
55 min
Bibimbap
55 min
Chinese Chicken Salad
1 godz. 30 min
Ramen Noodle Soup
40 min