Black Rice Risotto with Mixed Seafood
TM6 TM5

Black Rice Risotto with Mixed Seafood

3.3 (15 ocen)

Składniki

  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 9 oz black rice, rinsed
  • 8 oz squid rings, raw (approx. 8 tubes)
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 16 oz fish stock
  • 1 tsp salt, to taste
  • 12 oz large shrimp, raw, peeled, deveined
  • 4 oz red bell pepper, quartered, thinly sliced
  • 1 oz unsalted butter, cubed
  • ½ tsp paprika, to taste
  • fresh parsley, to garnish
  • 1 lemon, cut in wedges

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1456 kJ / 348 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
38 g
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
2 g
Sód
850 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy