Black Rice Risotto with Mixed Seafood

Black Rice Risotto with Mixed Seafood

3.4 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • black rice rinsed
    9 oz
  • squid rings, raw (approx. 8 tubes)
    8 oz
  • dry white wine
    3 ½ oz
  • fish stock
    16 oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • large shrimp, raw, peeled, deveined
    12 oz
  • red bell pepper quartered, thinly sliced
    4 oz
  • unsalted butter cubed
    1 oz
  • paprika to taste
    ½ tsp
  • fresh parsley to garnish
  • lemon cut in wedges
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 348 kcal / 1456 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 38 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 850 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...