Black Rice Risotto with Mixed Seafood
TM6 TM5

Black Rice Risotto with Mixed Seafood

3.4 ( 16 ocen )

Składniki

  • 4 oz yellow onions cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 9 oz black rice rinsed
  • 8 oz squid rings, raw (approx. 8 tubes)
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 16 oz fish stock
  • 1 tsp salt to taste
  • 12 oz large shrimp, raw, peeled, deveined
  • 4 oz red bell pepper quartered, thinly sliced
  • 1 oz unsalted butter cubed
  • ½ tsp paprika to taste
  • fresh parsley to garnish
  • 1 lemon cut in wedges

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
348 kcal / 1456 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
38 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
850 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy