Urządzenia i Akcesoria
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
black rice rinsed9 oz
-
squid rings, raw (approx. 8 tubes)8 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
fish stock16 oz
-
salt to taste1 tsp
-
large shrimp, raw, peeled, deveined12 oz
-
red bell pepper quartered, thinly sliced4 oz
-
unsalted butter cubed1 oz
-
paprika to taste½ tsp
-
fresh parsley to garnish
-
lemon cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
850 mg
Białko
19 g
Kalorie
1456 kJ /
348 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 godz. 10 min
Mushroom Risotto
30 min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 godz. 20 min
Tuna Tartare
40 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Pea Soup
30 min