Seafood Quesadillas

Seafood Quesadillas

4.2 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions

Składniki

Quesadilla Filling
  • mozzarella cheese cut into pieces (1 in.)
    8 oz
    8 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces (1 in.)
  • fresh raw shrimp, peeled, deveined cut into pieces (1 in.)
    10 ½ oz
  • cooked octopus cut into pieces (1 in.)
    10 ½ oz
  • red snapper fillet, boneless, skinless cut into pieces (1 in.)
    10 ½ oz
Adobo
  • ancho chili de-stemmed, de-seeded
    1
  • paprika
    1 tbsp
  • cayenne pepper
    ½ tsp
  • chipotle chili powder
    ¾ tsp
  • whole clove
    1
  • ground cumin
    ¾ tsp
  • coriander seeds
    ¾ tsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • white onion cut into pieces
    2 oz
  • garlic clove
    1
  • fresh pineapple cut into pieces
    5 ½ oz
  • apple cider vinegar
    ½ oz
    ½ oz lime juice
  • orange juice
    1 oz
  • vegetable oil
    ½ oz
  • salt
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
Quesadillas
  • flour tortillas divided
    12

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 644 kcal / 2694 kJ
Białko 52 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 59 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...