Urządzenia i Akcesoria
Seafood Quesadillas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Quesadilla Filling
-
8 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces (1 in.)mozzarella cheese cut into pieces (1 in.)8 oz
-
fresh raw shrimp, peeled, deveined cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
-
cooked octopus cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
-
red snapper fillet, boneless, skinless cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
Adobo
-
ancho chili de-stemmed, de-seeded1
-
paprika1 tbsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
chipotle chili powder¾ tsp
-
whole clove1
-
ground cumin¾ tsp
-
coriander seeds¾ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
white onion cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
fresh pineapple cut into pieces5 ½ oz
-
½ oz lime juiceapple cider vinegar½ oz
-
orange juice1 oz
-
vegetable oil½ oz
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Quesadillas
-
flour tortillas divided12
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
52 g
Kalorie
2694 kJ /
644 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potatoes with Chorizo
1 godz. 25 min
Tomatillo Avocado Guacamole
10 min
Pasta Primavera
50 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Mexican Creamed Corn
30 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 min