Urządzenia i Akcesoria
Seafood Quesadillas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Quesadilla Filling
-
8 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces (1 in.)mozzarella cheese cut into pieces (1 in.)8 oz
-
fresh raw shrimp, peeled, deveined cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
-
cooked octopus cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
-
red snapper fillet, boneless, skinless cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
Adobo
-
ancho chili de-stemmed, de-seeded1
-
paprika1 tbsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
chipotle chili powder¾ tsp
-
whole clove1
-
ground cumin¾ tsp
-
coriander seeds¾ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
white onion cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
fresh pineapple cut into pieces5 ½ oz
-
½ oz lime juiceapple cider vinegar½ oz
-
orange juice1 oz
-
vegetable oil½ oz
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Quesadillas
-
flour tortillas divided12
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
52 g
Kalorie
2694 kJ /
644 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40 Min
Coconut Sautéed Shrimp
35 Min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 Min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 Min
Mushroom and Beef Burger
1 Std.
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 Std.
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1 Std. 35 Min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1 Std. 20 Min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min