Urządzenia i Akcesoria
Beet Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
red beets peeled and cut into pieces9 oz
-
Pink Lady apples cored and quartered8 oz
-
carrots peeled and cut into pieces5 oz
-
parsley leaves only10 sprigs
-
pomegranate molasses1 oz
-
salt to taste½ tsp
-
freshly ground black pepper to taste¼ tsp
-
pine nuts2 oz
-
sunflower seeds1 oz
-
endive leaves to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
640 kJ /
153 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Green Smoothie (TM5 Metric)
10 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Arugula and Strawberry Smoothie
5 min
Ancient Grain Bread
2 godz. 30 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min