Urządzenia i Akcesoria
Beet Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
red beets peeled and cut into pieces9 oz
-
Pink Lady apples cored and quartered8 oz
-
carrots peeled and cut into pieces5 oz
-
parsley leaves only10 sprigs
-
pomegranate molasses1 oz
-
salt to taste½ tsp
-
freshly ground black pepper to taste¼ tsp
-
pine nuts2 oz
-
sunflower seeds1 oz
-
endive leaves to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
640 kJ /
153 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40min
Southwest Quinoa
40min
Green Bean Gremolata
25min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Broccoli Salad (TM5 Metric)
10min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min