Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 9 oz red beets, peeled and cut into pieces
- 8 oz Pink Lady apples, cored and quartered
- 5 oz carrots, peeled and cut into pieces
- 10 sprigs parsley, leaves only
- 1 oz pomegranate molasses
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp freshly ground black pepper, to taste
- 2 oz pine nuts
- 1 oz sunflower seeds
- endive leaves, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 640 kJ / 153 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vegetable Stock Paste
45min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Lemon Caper Asparagus
25min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Apple Nut Bread
1h 25min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Vegetable Stock Base
40min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min