Urządzenia i Akcesoria
Kalamata Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
Kalamata olives, pitted3 oz
-
shallots in pieces (¼ in.)2 oz
-
capers drained, plus extra to garnish1 tsp
-
garlic clove1
-
white wine1 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
heirloom tomatoes sliced2
-
fresh mozzarella sliced6 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
837 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Back to Basics
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Gazpacho
1 godz. 15 min
Guacamole
5 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Ratatouille
40 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Mushroom Risotto
30 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min