Urządzenia i Akcesoria
Kalamata Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
Kalamata olives, pitted3 oz
-
shallots in pieces (¼ in.)2 oz
-
capers drained, plus extra to garnish1 tsp
-
garlic clove1
-
white wine1 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
heirloom tomatoes sliced2
-
fresh mozzarella sliced6 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
837 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Back to Basics
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 min
Root Vegetable Soufflé
1 godz. 25 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Basil Pesto
10 min
Brioche Creamed Corn
1 godz. 10 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Nicoise Salad
1 godz. 15 min
Leek Pie
1 godz. 45 min
Mushroom Risotto
30 min
Eggplant and Almond Dip
20 min
Cauliflower Gratin
55 min