Urządzenia i Akcesoria
Kalamata Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
Kalamata olives, pitted3 oz
-
shallots in pieces (¼ in.)2 oz
-
capers drained, plus extra to garnish1 tsp
-
garlic clove1
-
white wine1 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
heirloom tomatoes sliced2
-
fresh mozzarella sliced6 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
837 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Back to Basics
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Risotto with Parmesan Cheese
30 dk
Vanilla Sugar
72sa
Risotto with Parmesan Cheese
30 dk
Greek Lentils and Rice
40 dk
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 dk
Mushroom Risotto
30 dk
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1sa 5 dk
Cauliflower and Date Tagine
55 dk
Rosemary Polenta with Mushrooms
1sa 40 dk
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 dk
Vegan Huevos Rancheros
4sa 45 dk
Black Bean Dip
5 dk