Wersje kompatybilne
Insalata di pere e formaggio erborinato con nocciole
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di cuori di lattuga a metà
- 600 g di pere Conference a metà, senza buccia
- 1 cucchiaio olio di noci
- 150 g di formaggio erborinato sbriciolato
- 50 g di nocciole tostate tritate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1369.5 kJ / 327.3 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 25.8 g
- Tłuszcz
- 22.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 460.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Manzo insaporito con asparagi
30 min
Biscottini salati al basilico e mandorle
1h
Biscotti cagnolino
2h
Punch cannella, anice stellato e Vermouth
15 Min
Occhi del diavolo
40 min
Mini plumcake Brie e lamponi
1h
Madeleine al lime
35 min
Semifreddo al tè verde
5h
Pollo speziato con Tabbouleh
Brak ocen
Pizza fantasmagorica
3h 30min
Spaghetti di zucchine con gamberi e salsa al limone
25 min
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45 min