Pasticcio di pesce e patate

Pasticcio di pesce e patate

4.5 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 200 g di porro solo parte bianca
  • 600 g di patate (4 patate piccole), sbucciate, tagliate se necessario a metà
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 40 g di burro + q.b.
  • ½ dado per brodo di pesce
    ½ cucchiaino di dado per brodo di pesce
  • 1 cucchiaino di pepe nero macinato
  • 300 g di panna da cucina
  • 600 g di filetti di pesce bianco, senza pelle (es. merluzzo, cernia) a fette (1 cm)
  • 1 cucchiaio di scorza di limone tritata
  • 1 limone in spicchi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1001 mg
Białko 36 g
Kalorie 2731 kJ / 653 kcal
Tłuszcz 42 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 25 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...