Tagliolini fichi e guanciale

Tagliolini fichi e guanciale

4.3 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 150 g di fichi acerbi
  • 50 g di pecorino Romano a pezzi
  • 20 g di scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di guanciale a dadini
  • 1 pizzico di sale
  • 320 g di tagliolini all'uovo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 701.5 mg
Białko 19.3 g
Kalorie 2010.3 kJ / 480.5 kcal
Tłuszcz 16.9 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 67 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...