Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di fichi acerbi
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 20 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale a dadini
- 1 pizzico di sale
- 320 g di tagliolini all'uovo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2010.3 kJ / 480.5 kcal
- Białko
- 19.3 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 16.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 701.5 mg
Alternatywne przepisy
Risotto integrale al radicchio, pere e noci
40min
Risotto con fichi e speck
40min
Pasta con cavolo rosso e pistacchi (senza glutine)
50min
Risotto melone e speck
40min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45 Min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto cacio e pere
40min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min