
Urządzenia i Akcesoria
Szybki gulasz z chorizo i fasoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 porcja
Składniki
-
cebuli przekrojonej na pół50 g
-
oliwy z oliwek20 g
-
kiełbasy chorizo pokrojonej w 1 cm kostkę60 g
-
krojonych pomidorów, z puszki200 g
-
czarnej fasoli, z puszki odsączonej i opłukanej140 g
-
sosu salsa z chili1 - 2 g
-
papryki wędzonej, mielonej¼ łyżeczki
-
jogurtu naturalnego do dekoracji1 łyżka
-
kolendra, świeża posiekana, do dekoracji
-
ryż biały, długoziarnisty ugotowany, do podania
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
590 kcal /
2470 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
37 g
Węglowodany
38 g
Błonnik
11.8 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Sód
1323 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SZYBKIE OBIADY V
9 Przepisów
Polska
Polska