Urządzenia i Akcesoria
Sauce rose au yogourt
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
5 g de baies de poivre rose
-
200 g de betteraves cuites coupées en morceaux
-
200 g de fromage blanc nature200 g de yogourt grec nature
-
½ c. à thé de sel marin fin non raffiné de préférence, au goût
-
2 c. à soupe de vinaigre balsamique
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
150 kJ /
36 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Parfaites trempettes
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Gaufre Red Velvet
20 min
Smoothie vert
5 min
Beurre d'arachide
5 min
Muffins aux cerises et crumble croustillant
50 min
Boules de dattes et de noix
20 min
Mousse au chocolat et à la framboise
10 min
Salade de maïs grillé, vinaigrette à la coriandre
25 min
Gazpacho de tomates ancestrales
1 godz. 10 min
Taboulé de chou-fleur
10 min
Booster Immunitaire
5 min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10 min