Haricots verts avec gremolata

Haricots verts avec gremolata

4.4 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
5 portions

Składniki

  • 30 g de parmesan
    30 g de Pecorino Romano
  • 5 brins de persil plat frais feuilles seulement
  • 2 gousses d'ail
  • 1 citron peau fine seulement, sans chair blanche
  • 450 g d'eau
  • 510 g haricots verts frais équeutés
  • sel selon le goût
  • poivre noir moulu selon le goût
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive vierge extra
  • 2 c. à soupe de pignons de pin grillés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 93.5 mg
Białko 4.7 g
Kalorie 648.4 kJ / 155 kcal
Tłuszcz 12.1 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 9.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...