Haricots verts à la gremolata

Haricots verts à la gremolata

4.6 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
5 portions

Składniki

  • de parmesan
    30 g
    30 g de Pecorino Romano
  • de persil plat frais feuilles seulement
    5 brins
  • gousses d'ail
    2
  • citron peau fine seulement, sans chair blanche
    1
  • d'eau
    450 g
  • de haricots verts frais équeutés
    510 g
  • d'huile d'olive vierge extra
    3 c. à soupe
  • sel selon le goût
  • poivre noir moulu selon le goût
  • de pignons de pin grillés
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 155 kcal / 648.4 kJ
Białko 4.7 g
Tłuszcz 12.1 g
Węglowodany 9.3 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Sód 93.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...