
Urządzenia i Akcesoria
Aïoli aux câpres et citron
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
5 portions
Składniki
-
d'huile végétale250 g
-
citron1
-
gousses d'ail1 - 2
-
de câpres au vinaigre égouttées, au goût1 - 2 c. à thé
-
jaunes d'œufs provenant d'œufs de gros calibre2
-
de moutarde de Dijon2 c. à thé
-
de sel au goût⅛ c. à thé
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
449.6 kcal /
1880.9 kJ
Białko
1.1 g
Tłuszcz
49.7 g
Węglowodany
1.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Sód
110.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Parfaites trempettes
13 Przepisów
Kanada
Kanada