Risotto milanais au safran

Risotto milanais au safran

4.6 97 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de parmesan en morceaux
  • 1 oignon jaune coupé en quatre
  • 50 g de beurre en morceaux
  • 300 g de riz spécial risotto
  • 50 g de vin blanc
  • 700 g d'eau bouillante
  • 1 cube de bouillon émietté
  • 1 dose de safran
  • 1 c. à soupe de crème
    1 c. à soupe de mascarpone

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 19 g
Kalorie 2336 kJ / 557 kcal
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...