Purée de chou-fleur

Purée de chou-fleur

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 30 g de parmesan coupée en morceaux
  • 680 g de bouquets de chou-fleur
  • 2 gousses d'ail
  • 45 g d'eau
  • ½ c. à thé de sel selon le goût
  • 1 pincée de poivre noir moulu selon le goût
  • 1 c. à soupe de ghee (voir Conseil)
  • de ciboulette fraîche haché, pour garnir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 445.9 mg
Białko 6 g
Kalorie 434.9 kJ / 104 kcal
Tłuszcz 5.7 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 9.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...