Petits pois au jambon

Petits pois au jambon

4.7 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons en quatre
    180 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    70 g
  • de petits pois verts, frais ou congelés
    500 g
  • d'eau
    150 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de jambon ibérico en petits morceaux
    120 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 342 kcal / 1431 kJ
Białko 15.85 g
Tłuszcz 24.9 g
Węglowodany 13.69 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...