Petits pois au jambon

Petits pois au jambon

4.7 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 180 g d'oignons en quatre
  • 70 g d'huile d'olive extra vierge
  • 500 g de petits pois verts, frais ou congelés
  • 150 g d'eau
  • ½ c. à café de sel
  • 120 g de jambon ibérico en petits morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 15.85 g
Kalorie 1431 kJ / 342 kcal
Tłuszcz 24.9 g
Węglowodany 13.69 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...