Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g d'oignons, en quatre
- 70 g d'huile d'olive extra vierge
- 500 g de petits pois verts, frais ou congelés
- 150 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 120 g de jambon ibérico, en petits morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1431 kJ / 342 kcal
- Białko
- 15.85 g
- Węglowodany
- 13.69 g
- Tłuszcz
- 24.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petits pois et carottes
35 Min
Ramequins aux épinards et aux œufs
35 Min
Purée de pommes de terre
45 Min
Ratatouille
40 Min
Gratin dauphinois
50 Min
Mayonnaise
5 Min
Haricots verts au thym
1 Std. 10 Min
Paupiettes aux légumes
1 Std.
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Salade de haricots verts aux lardons
40 Min
Haricots verts aux tomates et au persil
55min
Légumes rissolés
20 Min