Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oignon jaune, coupé en quatre
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, grossièrement haché
- 8 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à café de paprika fumé, moulu (pimenton)
- 350 g d'eau bouillante
- 350 g de pommes de terre pelées, en très fines rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 948 kJ / 226 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 10 g
Alternatywne przepisy
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30 min
Omelette aux champignons et aux herbes
30 min
Pommes de terre farcies façon raclette
35 min
Galettes croustillantes de pommes de terre au bacon et fromage
1 Std.
Bolognaise express
20 min
Poivrons farcis sans gluten
25 min
Burger de poulet au pain nuage
45 min
Spaghetti aux légumes et boulettes de viande
45 min
Papillote de poisson au citron, carottes et riz
40min
Papillote de poulet au citron, boulgour au poireau
25 min
Sauté de dinde, sauce aux champignons
45 min
Omelette au poulet
40min