Tortilla espagnole à la ciboulette

Tortilla espagnole à la ciboulette

3.0 54 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 1 oignon jaune coupé en quatre
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche grossièrement haché
  • 8 œufs
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 c. à café de paprika fumé, moulu (pimenton)
  • 350 g d'eau bouillante
  • 350 g de pommes de terre pelées, en très fines rondelles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 15 g
Kalorie 948 kJ / 226 kcal
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...