Tortilla espagnole à la ciboulette

Tortilla espagnole à la ciboulette

3.1 46 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • oignon jaune coupé en quatre
    1
  • de ciboulette fraîche grossièrement haché
    ½ bouquet
  • œufs
    8
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de paprika fumé, moulu (pimenton)
    1 c. à café
  • d'eau bouillante
    350 g
  • de pommes de terre pelées, en très fines rondelles
    350 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 226 kcal / 948 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...