Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 g rode uien
- 65 g gele paprika, zaadjes verwijderd, in stukken
- 35 g verse güero peper, ontpit (± 1 peper)
- 35 g olijfolie
- 1000 g water
- 2 tl grof zout
- 1 tl gedroogde oregano
- 300 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in middelgrote stukken
- 115 g limoensap
- 250 g tomaten, in kwarten
- 5 g citroensap
- maïstortilla's, in julienne en gefrituurd
- limoen, in dunne plakjes
- verse koriander, om op te dienen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 525 kJ / 125 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Brak ocen
Linzensoep met spinazie
50min
Aromatische kipcurry
1h
Thaise nachos
Brak ocen
Gorgonzola spread
Brak ocen
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Brak ocen
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Brak ocen
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min