Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 g rode uien
- 65 g gele paprika, zaadjes verwijderd, in stukken
- 35 g verse güero peper, ontpit (± 1 peper)
- 35 g olijfolie
- 1000 g water
- 2 tl grof zout
- 1 tl gedroogde oregano
- 300 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in middelgrote stukken
- 115 g limoensap
- 250 g tomaten, in kwarten
- 5 g citroensap
- maïstortilla's, in julienne en gefrituurd
- limoen, in dunne plakjes
- verse koriander, om op te dienen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 525 kJ / 125 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Haver horchata
Pas d’évaluation
Cashew brood wentelteefjes
Pas d’évaluation
Parelgerst- en champignonsoep
Pas d’évaluation
Vichyssoise met pasta
35 Min
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30 Min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Veggie regenboog pizza
Pas d’évaluation
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Pas d’évaluation
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Brood met olijven
2 godz. 20 min