Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gebakken tomaten
- 100 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 1 tl bruine suiker
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 6 takjes verse tijm geplukt, en iets meer om te garneren
- 50 g olijfolie
- 400 g kerstomaten, gehalveerd
Walnotenrisotto en afwerking
- 80 g walnoot, gehalveerd
- 1 ui, gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 320 g risotto rijst bv. Carnaroli of Arborio (12-15 minuten kooktijd)
- 800 g water
-
1 ½
volle tl groentebouillonpasta, vegan
lub 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), vegan - ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 1 tl citroenschil, geraspt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2767 kJ / 661 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 分钟
Zalm en venkel risotto
25 分钟
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 分钟
Zoetzure tempé
Brak ocen
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Brak ocen
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 分钟
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1小时
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min