Urządzenia i Akcesoria
Bloemkool korma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 porties
Składniki
-
amandelschilfers50 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
bloemkool op zijn geheel600 g
-
water1000 g
-
3 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillonpasta3 volle tl
-
tomaten passata250 g
-
Indiase currypasta type korma150 g
-
Griekse yoghurt en iets meer om te besprenkelen180 g
-
room120 g
-
zout1 tl
-
tomaten zaadjes verwijderd80 g
-
verse groene chilipeper1
-
verse koriander om te bestrooien
-
Indiase currypasta om op te dienen4 stuk
-
rijst om op te dienen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
2404.1 mg
Białko
16.5 g
Kalorie
2170.2 kJ /
518.7 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Węglowodany
51.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Comfort Food
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Aziatische komkommersalade
Brak ocen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Brak ocen
Vegetarische Wellington
2 godz. 10 min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 godz. 15 min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 godz. 15 min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Brak ocen
Bloemkool-spinazie lasagne
1 godz. 45 min