Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g amandelschilfers
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 600 g bloemkool, op zijn geheel
- 1000 g water
-
3
volle tl groentebouillonpasta
lub 3 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 250 g tomaten passata
- 150 g Indiase currypasta, type korma
- 180 g Griekse yoghurt, en iets meer om te besprenkelen
- 120 g room
- 1 tl zout
- 80 g tomaten, zaadjes verwijderd
- 1 verse groene chilipeper
- verse koriander, om te bestrooien
- 4 stuk Indiase currypasta, om op te dienen
- rijst, om op te dienen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2170.2 kJ / 518.7 kcal
- Białko
- 16.5 g
- Węglowodany
- 51.6 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.1 g
- Błonnik
- 11.2 g
- Sód
- 2404.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 min
Rundvlees Stroganoff
1h
Zalm en venkel risotto
25min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Brak ocen
Bloemkoolrijst poke bowl
Brak ocen
Rabarberijs
36 godz. 25 min
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 godz. 10 min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 dk
Roergebakken champignons
55 min