
Urządzenia i Akcesoria
Mini champignon pasteitjes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 stuks
Składniki
-
bloem300 g
-
water ijskoud80 g
-
boter in stukken220 g
-
gemalen nootmuskaat2 - 3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ tl
-
Gruyère kaas in stukken80 g
-
sjalotten gehalveerd80 g
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
teentjes knoflook2
-
verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in plakjes400 g
-
room, min. 30% vet80 g
-
gemalen zwarte peper2 - 3 snuifjes
-
verse tijm als afwerking
-
ei losgeklopt, om te kleuren1
Wartości odżywcze na 1 stuk
Kalorie
874 kcal /
3656.7 kJ
Białko
19.7 g
Tłuszcz
60.6 g
Węglowodany
65.3 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
37.3 g
Sód
909.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Champignon
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks