Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
300
g bloem
lub 300 g volkoren tarwebloem - 80 g water, ijskoud
- 220 g boter, in stukken
- 2 - 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 ¼ - 1 ½ tl zout
-
80
g Gruyère kaas, in stukken
lub 80 g Parmezaanse kaas, in stukken - 80 g sjalotten, gehalveerd
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 2 teentjes knoflook
-
400
g verse champignons, gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in plakjes
lub 400 g verse champignons de Paris, in plakjes - 80 g room, min. 30% vet
- 2 - 3 snuifjes gemalen zwarte peper
- verse tijm, als afwerking
- 1 ei, losgeklopt, om te kleuren
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 3656.7 kJ / 874 kcal
- Białko
- 19.7 g
- Węglowodany
- 65.3 g
- Tłuszcz
- 60.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 37.3 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 909.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Geroosterde aubergines
Brak ocen
Gevulde vis
1 godz. 50 min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 godz.
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 godz.
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 godz.
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Siciliaanse garnalensalade
40 min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 godz. 40 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 godz. 30 min