Wersje kompatybilne
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 verse kabeljauwfilets, met vel (± 150-200 g elk)
- 20 g extra vergine olijfolie
- 4 takjes verse tijm, en iets meer om af te werken
- 2 tl geraspte citroenschil, en iets meer om af te werken
- 2180 g water
- 30 g citroensap, vers geperst, en 1 tl om af te werken
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 200 g rode bieten, in stukken (2-3 cm)
- 240 g risottorijst, bv. Carnaroli of Arborio
- 130 g droge witte wijn
-
1
volle tl groentebouillonpasta
lub ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 - 2 stengels vers citroengras, in schijfjes (2 mm)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 40 g boter, in stukken
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2365.8 kJ / 562.5 kcal
- Białko
- 42.3 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 1501.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Brak ocen
Spinazierisotto met asperges
40min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Kleine aspergeflans
55min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 godz. 50 min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 godz. 30 min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Brak ocen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min