Wersje kompatybilne
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 verse kabeljauwfilets, met vel (± 150-200 g elk)
- 20 g extra vergine olijfolie
- 4 takjes verse tijm, en iets meer om af te werken
- 2 tl geraspte citroenschil, en iets meer om af te werken
- 2180 g water
- 30 g citroensap, vers geperst, en 1 tl om af te werken
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 200 g rode bieten, in stukken (2-3 cm)
- 240 g risottorijst, bv. Carnaroli of Arborio
- 130 g droge witte wijn
-
1
volle tl groentebouillonpasta
lub ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 - 2 stengels vers citroengras, in schijfjes (2 mm)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 40 g boter, in stukken
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2365.8 kJ / 562.5 kcal
- Białko
- 42.3 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 1501.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zalm en venkel risotto
25min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Brak ocen
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Brak ocen
Hainanese kiprijst
1h 20min
Kweeperentaart
Brak ocen
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Brak ocen
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min