One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards

One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards

3.1 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • oignon jaune coupé en quatre
    1
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de pâtes sèches type orecchiette
    350 g
  • d'eau bouillante
    850 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'épinards frais
    100 g
  • de fromage de chèvre frais en morceaux
    150 g
  • de jambon cru en chiffonnade
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 505 kcal / 2125 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...