One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
TM6 TM5 TM31

One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards

3.1 (29 ocen)

Składniki

  • 1 oignon jaune, coupé en quatre
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 350 g de pâtes sèches, type orecchiette
  • 850 g d'eau bouillante
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g d'épinards frais
  • 150 g de fromage de chèvre frais, en morceaux
  • 100 g de jambon cru, en chiffonnade

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2125 kJ / 505 kcal
Białko
31 g
Węglowodany
58 g
Tłuszcz
17 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy