Urządzenia i Akcesoria
Baked masala fish
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
whole fish, gutted, cleaned (approx. 600 g each), with scales removed (see Tips)2
-
lime cut into halves1
-
cumin seeds2 tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
dried chillies whole5
-
brown onion cut into quarters½
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
canola oil30 g
-
fresh curry leaves fried, for garnishing
-
red onion sliced, for garnishing
-
sea salt flakes for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1218 mg
Białko
40.4 g
Kalorie
1249.8 kJ /
297.5 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Sambal udang (Skinnymixers)
50 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Chaat masala
10 min
Biryani
1 godz. 25 min
Avial (vegetables in yoghurt)
30 min
Lamb dhansak
25 godz. 45 min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 godz.
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Chicken tikka masala with saffron rice
4 godz. 40 min