
Urządzenia i Akcesoria
Baked masala fish
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
whole fish, gutted, cleaned (approx. 600 g each), with scales removed (see Tips)2
-
lime cut into halves1
-
cumin seeds2 tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
dried chillies whole5
-
brown onion cut into quarters½
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
canola oil30 g
-
fresh curry leaves fried, for garnishing
-
red onion sliced, for garnishing
-
sea salt flakes for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
297.5 kcal /
1249.8 kJ
Białko
40.4 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
3.6 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Sód
1218 mg