Urządzenia i Akcesoria
Pea and mint soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portion
Składniki
-
onion quartered80 g
-
butter cut into pieces30 g
-
frozen green peas500 g
-
water500 g
-
sea salt½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
ground black pepper to taste
-
fresh mint leaves plus extra to garnish10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
249 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
686.8 kJ /
164.2 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 Std. 25 Min
Vegan bolognese
50 Min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 Min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 Std. 5 Min
Vegetarian cassoulet with pulses
40 Min
Mushroom risotto
30 Min
Blended mixed vegetable soup
45 Min
Date and nut balls
20 Min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 Min
Banana Nice cream
5 Min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 Std.
Versatile Smooth Soup
45 Min