Urządzenia i Akcesoria
Pea and mint soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portion
Składniki
-
onion quartered80 g
-
butter cut into pieces30 g
-
frozen green peas500 g
-
water500 g
-
sea salt½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
ground black pepper to taste
-
fresh mint leaves plus extra to garnish10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
249 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
686.8 kJ /
164.2 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Walnut and spinach pesto
5 min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 godz. 30 min
Leek and Cheese Tart
1 godz. 5 min
Basic Soup Purée
Brak ocen
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Leek and Potato Soup
40 min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 godz. 5 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Leek and Potato Soup
40 min
Zucchini cheddar slice
45 min