Urządzenia i Akcesoria
Pea and mint soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portion
Składniki
-
onion quartered80 g
-
butter cut into pieces30 g
-
frozen green peas500 g
-
water500 g
-
sea salt½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
ground black pepper to taste
-
fresh mint leaves plus extra to garnish10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
249 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
686.8 kJ /
164.2 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Ratatouille Galette (TM5)
1 godz. 30 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Mushroom risotto
30 min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 godz. 25 min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 godz. 50 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Fennel Apple Salad
20 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min