Urządzenia i Akcesoria
Pea and mint soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portion
Składniki
-
onion quartered80 g
-
butter cut into pieces30 g
-
frozen green peas500 g
-
water500 g
-
sea salt½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
ground black pepper to taste
-
fresh mint leaves plus extra to garnish10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
249 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
686.8 kJ /
164.2 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Community fave brown rice salad
55 min
Versatile smooth soup
45 min
Kale mash
30 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 min
Fruit crumble with crème anglaise
1 godz. 10 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min