Wersje kompatybilne
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Slow cooked beef
- 60 g soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp raw sugar
- ½ tsp ground cinnamon
- 4 star anise
- 800 g beef rump cap (see Tips)
Wasabi mash
- 800 g red potatoes, peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g full cream milk
- 30 g butter
- 2 tsp wasabi paste, to taste
- 1 pinch sea salt, to taste
Steamed greens
- 500 g water
- 1 bunch bok choy (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, cut into thin slices, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2689 kJ / 640 kcal
- Białko
- 71.137 g
- Węglowodany
- 31.133 g
- Tłuszcz
- 24.448 g
- Błonnik
- 5.315 g
Alternatywne przepisy
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 Min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Beetroot ciabatta
15h
Curry pork sosaties
24 Std. 30 Min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 Std. 45 Min
Lamb spezzatino
1h 45min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Steamed snapper, black beans and rice
1h 10min