Urządzenia i Akcesoria
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 29 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Slow cooked beef
-
soy sauce60 g
-
sesame oil1 tsp
-
raw sugar1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
star anise4
-
beef rump cap (see Tips)800 g
Wasabi mash
-
red potatoes peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)800 g
-
full cream milk200 g
-
butter30 g
-
wasabi paste to taste2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
Steamed greens
-
water500 g
-
bok choy (see Tips)1 bunch
-
spring onion/shallot cut into thin slices, to serve (optional)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
71.137 g
Kalorie
2689 kJ /
640 kcal
Tłuszcz
24.448 g
Błonnik
5.315 g
Węglowodany
31.133 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Sunday lamb roast
Brak ocen
Lamb sausage ragu
30 min
Irish lamb stew
6 godz. 20 min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Goi muc (squid salad)
45 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min