Urządzenia i Akcesoria
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 29 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Slow cooked beef
-
soy sauce60 g
-
sesame oil1 tsp
-
raw sugar1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
star anise4
-
beef rump cap (see Tips)800 g
Wasabi mash
-
red potatoes peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)800 g
-
full cream milk200 g
-
butter30 g
-
wasabi paste to taste2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
Steamed greens
-
water500 g
-
bok choy (see Tips)1 bunch
-
spring onion/shallot cut into thin slices, to serve (optional)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
71.137 g
Kalorie
2689 kJ /
640 kcal
Tłuszcz
24.448 g
Błonnik
5.315 g
Węglowodany
31.133 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Citrus seafood salad
1 godz.
Spiralized tortilla
Brak ocen
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 godz.
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 min
Beef brisket chilli con carne
7 godz.
Lemongrass and lime glazed vegetable wraps
40 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Meat pasties
Brak ocen
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 godz. 55 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min