Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)

Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)

4.8 30 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 29 godz. 45 min
4 portions

Składniki

Slow cooked beef
  • soy sauce
    60 g
  • sesame oil
    1 tsp
  • raw sugar
    1 tsp
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • star anise
    4
  • beef rump cap (see Tips)
    800 g
Wasabi mash
  • red potatoes peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
    800 g
  • full cream milk
    200 g
  • butter
    30 g
  • wasabi paste to taste
    2 tsp
  • sea salt to taste
    1 pinch
Steamed greens
  • water
    500 g
  • bok choy (see Tips)
    1 bunch
  • spring onion/shallot cut into thin slices, to serve (optional)
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 640 kcal / 2689 kJ
Białko 71.137 g
Tłuszcz 24.448 g
Węglowodany 31.133 g
Błonnik 5.315 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...