
Urządzenia i Akcesoria
Palak paneer
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Ghee
-
unsalted butter cut into pieces250 g
Paneer
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar30 g
Palak curry
-
fresh baby spinach leaves300 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
water500 g
-
red onion (approx. 100 g)1
-
piece fresh ginger peeled and cut into slices15 g
-
garlic clove1
-
fresh green chillies cut into halves and deseeded2
-
fenugreek seeds1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
fresh tomatoes (approx. 200 g), cut into pieces, plus 1 medium tomato (approx. 100 g) cut into dice, for garnishing2
-
fresh red chilli cut into thin slices, for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
280.7 kcal /
1179 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
26.9 g
Węglowodany
5.1 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
17.4 g
Sód
403.9 mg