Palak paneer
TM6 TM5 TM31

Palak paneer

4.3 (46 ocen)

Składniki

Ghee

  • 250 g unsalted butter, cut into pieces

Paneer

  • 1500 g full cream milk
  • 30 g white vinegar

Palak curry

  • 300 g fresh baby spinach leaves
  • 1 tsp sea salt flakes
  • 500 g water
  • 1 red onion (approx. 100 g)
  • 15 g piece fresh ginger, peeled and cut into slices
  • 1 garlic clove
  • 2 fresh green chillies, cut into halves and deseeded
  • 1 tsp fenugreek seeds
  • 2 tsp ground cumin
  • 2 fresh tomatoes (approx. 200 g), cut into pieces, plus 1 medium tomato (approx. 100 g) cut into dice, for garnishing
  • fresh red chilli, cut into thin slices, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1179 kJ / 280.7 kcal
Białko
3.8 g
Węglowodany
5.1 g
Tłuszcz
26.9 g
Tłuszcz nasycony
17.4 g
Błonnik
4.1 g
Sód
403.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy