Gratinado vegano de pasta Alfredo

Gratinado vegano de pasta Alfredo

3.6 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

Cocción de pasta
  • 250 g de galets
  • 2500 g de agua
  • 1 cucharada de sal
Salsa Alfredo vegana
  • 30 g de pan rallado
  • 2 cucharadas de levadura nutricional
  • 50 g de cebolla
  • 2 dientes de ajo
  • 35 g de aceite de oliva
  • 300 g de ramilletes de coliflor
  • 500 g de caldo de verduras
  • 50 g de anacardos crudos
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 100 g de guisantes (frescos o congelados)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1968.4 mg
Białko 19.7 g
Kalorie 2092 kJ / 500 kcal
Tłuszcz 16.4 g
Błonnik 7 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 68.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...