Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g d'eau
- 250 g de riz
- 200 g de petits pois frais
- 150 g d'allumettes de jambon
- 3 c. à soupe de sauce de soja
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1201 kJ / 287 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 8 g
Alternatywne przepisy
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30 Min
Pâtes au pesto de cresson
25 Min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25 Min
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50 min
Riz au poulet et chorizo
35 Min
One pot pasta aux légumes du soleil
30 Min
Rigatoni et pesto de mâche
20 min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25 Min
Salade, pâtes au ragoût et crème choco-fraise
35 Min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20 min
Pâtes au pesto blanc
40 Min
One pot coquillettes au jambon cerise
15min