Choux à la crème

Choux à la crème

3.9 37 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions

Składniki

  • d'eau
    150 g
  • de sel
    1 pincée
  • de sucre en poudre
    4 g
  • de beurre en morceaux
    45 g
  • de farine T55
    90 g
  • œufs
    3
  • de crème liquide 35% m.g. bien froide
    250 g
  • de mascarpone
    100 g
  • de sucre vanillé
    2 sachets
  • de sucre glace
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 197 kcal / 814 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...