Choux à la crème

Choux à la crème

3.7 47 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions

Składniki

  • 150 g d'eau
  • 1 pincée de sel
  • 4 g de sucre en poudre
  • 45 g de beurre en morceaux
  • 90 g de farine T55
  • 3 œufs
  • 250 g de crème liquide 35% m.g. bien froide
  • 100 g de mascarpone
  • 2 sachets de sucre vanillé
  • 2 c. à soupe de sucre glace

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5 g
Kalorie 814 kJ / 197 kcal
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...