Pain d'épices au miel de châtaignier

Pain d'épices au miel de châtaignier

4.3 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
20 parts

Składniki

  • 250 g de lait
  • 450 g de miel de châtaigner
  • 2 c. à soupe rases d'épices à pain d'épices
  • 300 g de farine de seigle
  • 150 g de farine T45
  • 1 pincée de fleur de sel
  • 2 c. à soupe d'huile neutre
  • 2 c. à café de bicarbonate de sodium
  • 30 g de sucre roux moelleux, type vergeoise brune
  • 10 g de beurre pour le moule

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 140.7 mg
Białko 3 g
Kalorie 751.3 kJ / 179.6 kcal
Tłuszcz 2.6 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 37.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...