Pain d'épices au miel de châtaignier

Pain d'épices au miel de châtaignier

4.3 24 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
20 parts

Składniki

  • de lait
    250 g
  • de miel de châtaigner
    450 g
  • d'épices à pain d'épices
    2 c. à soupe rases
  • de farine de seigle
    300 g
  • de farine T45
    150 g
  • de fleur de sel
    1 pincée
  • d'huile neutre
    2 c. à soupe
  • de bicarbonate de sodium
    2 c. à café
  • de sucre roux moelleux, type vergeoise brune
    30 g
  • de beurre pour le moule
    10 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 179.6 kcal / 751.3 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 2.6 g
Węglowodany 37.9 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 140.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...