Urządzenia i Akcesoria
Confiture ananas-mangue
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1600 g
Składniki
-
600 g d'ananas frais coupé en morceaux de 2 cm (1 ananas env.) (voir "Conseil(s)")
-
600 g de mangues coupées en morceaux de 2 cm (2 mangues env.)
-
70 g de jus de citron fraîchement pressé (2 citrons env.)
-
700 g de sucre à confiture
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
3.2 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
932.9 kJ /
219.5 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
52.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°20
41 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Confiture pêche-myrtille
6 godz.
Confiture de melon au basilic
2 godz. 40 min
Confiture de pommes et de kiwis
1 godz. 50 min
Marmelade de clémentines
40 min
Confiture ananas-gingembre
35 min
Confiture mangue-carotte
45 min
Confiture fruits secs et agrumes
30 min
Confiture d'ananas à la vanille
25 min
Confiture pomme, amande, fève tonka
45 min
Confiture poire-anis
1 godz. 30 min
Confiture de poires
6 godz.
Confiture de clémentines
50 min