
Urządzenia i Akcesoria
Sablés au citron
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
25 morceaux
Składniki
-
citrons jaunes non traités zeste et jus2
-
de sucre en poudre100 g
-
de farine de blé250 g
-
de levure chimique (¼ de sachet)½ c. à café
-
de sel1 pincée
-
de beurre mou, coupé en morceaux120 g
-
œuf1
Wartości odżywcze na 1 morceau
Kalorie
91.2 kcal /
381.7 kJ
Białko
1.6 g
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
11.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Sód
40.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°31
48 Przepisów
Francja
Francja