Glace à l'abricot

Glace à l'abricot

4.2 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • d'abricots frais dénoyautés et coupés en deux
    600 g
  • de sucre en poudre
    60 g
  • le jus d'1/2 citron vert
  • de gingembre frais pelé et râpé
    2 cm
  • de ricotta
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 112 kcal / 470 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...