Glace à l'abricot

Glace à l'abricot

4.2 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • 600 g d'abricots frais dénoyautés et coupés en deux
  • 60 g de sucre en poudre
  • le jus d'1/2 citron vert
  • 2 cm de gingembre frais pelé et râpé
  • 100 g de ricotta

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3 g
Kalorie 470 kJ / 112 kcal
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...