Ceviche de marlin

Ceviche de marlin

4.4 36 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 porciones

Składniki

  • ½ pieza pequeña de chile habanero sin semillas y desvenado
  • 50 g de cebolla
  • 1 diente de ajo pelado
  • 1 cdita de sal fina o al gusto
  • 1 cdita de pimienta negra recién molida o al gusto
  • 1 cda de aceite de oliva extra virgen
  • 1 pieza de jitomate cortado en cubos
  • 20 hojas de cilantro fresco
  • 100 g de jugo de limón recién exprimido
  • 200 de marlín ahumado en cubos de 1 cm
  • 1 pieza de aguacate en cubos
  • 100 g de totopos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 2 porciones

Sód 4270 mg
Białko 43.1 g
Kalorie 4187.4 kJ / 997 kcal
Tłuszcz 55.8 g
Błonnik 12.4 g
Tłuszcz nasycony 9.6 g
Węglowodany 90.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...